Agenda

In de agenda staan retraitedagen, retraiteweekenden, stiltedagen en Dhamma-avonden. Ieder half jaar wordt de agenda geactualiseerd, met uitzondering van de Dhamma-avonden. De datum voor de eerstvolgende Dhamma-avond wordt afgestemd met de aanwezigen en komt z.s.m. op de agenda te staan.
Wil je een keer mee mediteren op woensdagavond? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je weten welke praktische zaken van belang zijn voor deelnemen aan een retraite of stiltedag? Klik dan op praktische informatie.

 

Agenda Vipassana Rotterdam

17 November Insight Dialogue oefenavond

Insight Dialogue

Insight Dialogue is samen, hardop mediteren. Het is een inter-persoonlijke manier van meditatie. 

"Mensen zijn relationele wezens," zegt bedenker en leraar Gregory Kramer: "Als we beginnen te ontwaken kunnen helderheid en vrijheid onze relaties met anderen verlichten." (bron: www.metta.org)

Op een oefenavond gaan we aan de hand van een thema Insight Dialouge (ID) beoefen. We laten ons inspireren en ondersteunen door de zes richtlijnen van Insight Dialogue. 

Deze oefenavonden zijn geschikt voor mensen die een ID-retraite, een ID-cursus of ID-introductiedag hebben gevolgd. Ben je bekend met Insight dialogue? Dan ben je van harte uit genodigd om deel te nemen aan deze avonden. Graag aanmelden via onderstaand emailadres. In alle andere andere gevallen, kun je eerst contact opnemen met ons. 

Praktische informatie
Datum:              Donderdag 17/11 en 14/12
Tijd:                   19:30-21:30 uur
Locatie:             Vondelweg 97e, 3031 PV Rotterdam
Begeleiding:      Simin Abravesh, Lilian Sandmann
Kosten:              Vrijwillige  bijdrage (Dana)
Aanmelding:      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

3 December Zondagretraite Mettameditatie met Simin Abravesh

Flyer simin dec

Tijd: 09:30-16:30 (inloop vanaf 09:00u met koffie & thee)
Kosten: €20 (zaal, koffie & thee) + Dana (vrijwillige bijdrage voor de beoefening
Lunch: zelf verzorgen
Locatie: Zencentrum Rotterdam, Noordsingel 168, ingang Wateringhestraat

5 Februari start Introductiecursus Vipassana Meditatie (6 avonden + stiltedag)

Flyer vipassana cursus


 

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.