Stiltedagen

Ongeveer een keer in de twee maanden organiseren we een stiltedag in het Zencentrum Rotterdam (Noordsingel 168). Tijdens een stiltedag beoefenen we van 09:30u-16:30u afwisselend 40 minuten zitmeditatie en 40 minuten loopmeditatie. We sluiten de dag af met een mettameditatie, een kop thee en een uitwisseling voor wie wil. Deze dagen zijn geschikt voor mensen die bekend zijn met zowel zitmeditatie en loopmeditatie, er is dan ook geen instructie tijdens een stiltedag.

Kosten

€ 10,00 per dagdeel, inclusief koffie en thee. Tenzij anders vermeld.

Meenemen

Meditatiekussen en bankjes zijn aanwezig, ook is er eventueel een stoel beschikbaar. Zijn er andere voorzieningen die je nodig hebt neem dan contact op met onze contactpersoon retraites. Daarbij is makkelijk zittende kleding beslist aan te raden. Zorg buiten het zomerseizoen voor warme kleding, een omslagdoek o.i.d.

Consumpties en maaltijden

Thee en koffie zijn gratis verkrijgbaar. In principe dien je zelf voor lunch te zorgen, tenzij anders aangegeven. In de directe omgeving van alle locaties zijn winkels en horecagelegenheden die meestal ook op zondag geopend zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor een stiltedag kan door op de ‘aanmeld-button’ te klikken bij een activiteit in de agenda.