Dingeman Boot


zondag 2 april // 9:30 - 16:30 uur

Vertrouwen – Meditatiedag met Dingeman Boot
zondag 2 april 2023, 10.00 – 16.30 uur

Thema
Vertrouwen speelt een belangrijke rol in de meditatie. Vertrouwen in hoe de meditatie zich ontvouwt en in hoe het alledaagse leven zich ontvouwt. Vertrouwen in het prettige en het pijnlijke dat ons daarbij ten deel valt. Vertrouwen in het zuiveringsproces en transformatievermogen van de vipassana-/inzichtmeditatie ondersteunt je motivatie. Misschien wel het belangrijkst is vertrouwen te hebben in je eigen essentie, je boeddhanatuur en daarmee in je eigen potentie en de leraar in jezelf.

De begeleider
Dingeman Boot (89 jaar) is een van de meest ervaren leraren vipassanameditatie in Nederland. Hij beoefent deze meditatievorm al 40 jaar. Zijn kennis en ervaring heeft hij ontwikkeld bij leraren in Nederland, Azië en de VS. Sinds ruim 25 jaar geeft hij regelmatig meditatieretraites in Nederland. Deze dag in Rotterdam is een mooie gelegenheid dicht bij huis inspiratie bij hem op te doen.

Locatie en kosten
Vipassana Rotterdam, gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam (5e etage).
De kosten bedragen € 20. Dit bedrag dekt alleen de kosten van de zaal en koffie/thee. De deelnemers wordt gevraagd dana te beoefenen, d.w.z. een vrijwillige donatie te doen als waardering voor de begeleiding. Zorg s.v.p. zelf voor een lunch.


(Meer info: Dingeman Boot)


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement