Kom je regelmatig op woensdagavond mediteren? Of is dat niet het geval, maar vind je het belangrijk ons vipassana-aanbod (inclusief de weekendactiviteiten) mee in stand te houden? Teken dan in op ons contributiesysteem.

De regeling

  • Het contributiebedrag is € 10 euro per maand, ongeacht het aantal woensdagavonden dat je komt mediteren. Dit bedrag geldt alleen als je de SVMR een incassomachtiging geeft.
  • Uit kostenoverwegingen innen we de contributie per kwartaal. Het gaat dus om € 30 per kwartaal.
  • Betaling per woensdagavond blijft mogelijk, met name voor mensen die komen ‘proefzitten’. De bijdrage per bezoek is € 8.
  • Ben je door omstandigheden niet in staat het (hele) contributiebedrag te betalen, neem dan contact op met onze voorzitter Teun Baak voorzitter@vipassanarotterdam.nl

Machtiging

Doe je mee? Vul dan jouw gegevens in op het formulier Machtiging incasso. Jouw machtiging gaat in met ingang van het eerstvolgende kalenderkwartaal. Tot die tijd kun je per bezoek op woensdagavond betalen.

De ingevulde machtiging lever je in bij de penningmeester. Dat kan als volgt:

Je kunt deze machtiging te allen tijde weer intrekken. Dit doe je met het formulier Intrekken machtiging incasso.

Dana: donatie voor het meditatie onderricht door de leraar

Pali is de taal waarin de oudste Boeddhistische geschriften geschreven zijn. Dana is een Paliwoord en wordt meestal met vrijgevigheid vertaald, maar betekent ook donatie. De prijs die SVMR vraagt voor meditatieretraites omvat enkel de directe kosten zoals zaalhuur, koffie en thee. De meditatieleraren zijn gedreven om verkregen inzichten en ervaringen te delen met anderen vanuit mededogen en niet uit financieel gewin.

Echter, ook een leraar moet in zijn/haar levensonderhoud voorzien en is daarom geheel of gedeeltelijk afhankelijk van de vrijgevigheid van deelnemers en de ontvangen dana. SVMR doet u de suggestie om naar eigen inzicht en draagkracht een bedrag over te maken voor de ondersteuning van de lerares/leraar. Zodat deze de beoefening/studie van de boeddhistische leringen en meditatie kan voortzetten en dit op een zorgvuldige en respectvolle manier kan blijven uitdragen.