Woensdagavonden

Meditatiebijeenkomsten op woensdagavond houden we voorlopig online in verband met corona. Heb je ervaring en wil je meedoen aan de online-meditaties? Op woensdagavond vind je op de homepage om 19.15 uur de link en het wachtwoord voor die week. De meditatie begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur (verdeeld in 2 x 30 min. zit- en 1 x 30 min. loop-meditatie). Je bent van harte welkom en deelname is kosteloos.

Het bestuur bereidt zich momenteel voor om de woensdagavondsessies live te hervatten, zodra dat weer verantwoord is. Dat doen we in samenspraak met Zen Rotterdam, van wie we de ruimte huren. We volgen de actuele ontwikkelingen en in de tussentijd werken we aan een plan van aanpak om in de beperkte ruimte die we hebben, te kunnen voldoen aan de 1,5 meter regels. We laten het op deze plek weten als het zover is.

Normaalgesproken buiten coronatijd geldt het volgende: Iedere woensdagavond mediteren we gezamenlijk in het Zen Centrum (Noordsingel 168) in Rotterdam van 19:30 tot 21:30 uur. Op een woensdagavond beoefenen we 40 minuten zitmeditatie, 40 minuten loopmeditatie, 40 minuten zitmeditatie. We sluiten af met een kop thee en voor wie wil vindt er daarna een uitwisseling plaats. De avonden zijn geschikt voor mensen die ervaring hebben met vipassana of mindfulness, er wordt tijdens de avond beperkt instructie gegeven. De avonden gaan het gehele jaar door.

Kosten

Online deelname is gratis. Normaalgesproken buiten coronatijd geldt het volgende: De kosten bedragen € 8,00 per keer (contant) of € 30,00 per kwartaal. 

Bij kwartaalbetaling dient een machtigingsformulier ingevuld te worden.  Lees meer…

Meenemen

Meditatiekussens en bankjes zijn aanwezig, ook is er eventueel een stoel beschikbaar.

Aanmelden

Aanmelden is alleen nodig als je voor het eerst komt, je kunt dit doen door een mail te sturen naar info@vipassanarotterdam.nl

Beginnerscursus

Heb je nog geen ervaring? Dan raden we je aan eerst een introductiecursus te volgen. In regio Rotterdam kan dit bij bijvoorbeeld bij de Gimsel Academy (bv. bij Coby van Herk) of bij Djoj. Ook organiseren wij zelf jaarlijks een beginnerscursus, zie onze agenda voor de eerstvolgende startdatum.