De opzet van de reguliere woensdagavonden (in de zendo aan de Noordsingel) is 40 minuten zitmeditatie, 40 minuten loopmeditatie en 40 minuten zitmeditatie. We sluiten af met een korte mettameditatie. Start 19.30 uur tot 21.00 uur. Na afloop is er thee voor wie dat wil en vindt er uitwisseling plaats. De avonden zijn geschikt voor mensen die ervaring hebben met Vipassana of mindfulness. Er wordt beperkt instructie gegeven.
De woensdagavondsessies zijn vanwege corona in ieder geval tot 1 juli 2021 online via Zoom te volgen. Start 19.30 tot 21.00 uur. Elke woensdag vind je een link naar Zoom op de homepage. Op deze woensdagavonden beoefenen we 30 minuten zitmeditatie, 30 minuten loopmeditatie, 30 minuten zitmeditatie. Er wordt beperkt instructie gegeven. Je bent van harte welkom om mee te doen.

We mediteren het hele jaar door.

Kosten

De kosten bedragen € 8,00 per keer (contant) of € 30,00 per kwartaal.

Bij kwartaalbetaling dient een machtigingsformulier ingevuld te worden.  Lees meer…

Meenemen

Meditatiekussens en bankjes zijn aanwezig, ook is er eventueel een stoel beschikbaar.

Aanmelden

Zolang de corona-maatregelen van de overheid gelden, is vooraf aanmelden voor iedereen verplicht.

Zie: Agenda > woensdagavondmeditatie

Beginnerscursus

Heb je nog geen ervaring? Dan raden we je aan eerst een introductiecursus te volgen. In regio Rotterdam kan dit bij bijvoorbeeld bij de Gimsel Academy (bv. bij Coby van Herk) of bij Djoj. Ook organiseren wij zelf jaarlijks een beginnerscursus, zie onze agenda voor de eerstvolgende startdatum.