Contact

Als je in deze coronatijd vragen hebt over je beoefening of iets waar je mee zit, dan kun je contact opnemen met Simin Abravesh voor een één-op-één gesprek. Stuur een verzoekje aan info@vipassanarotterdam.nl en wij regelen het.

Wil je een keer met ons mediteren op woensdagavond stuur dan een mailtje naar info@vipassanarotterdam.nl Heb je een vraag over een retraitedag of weekend mail dan naar retraite@vipassanarotterdam.nl.

Op woensdagavond en tijdens de meeste weekendacitviteiten mediteren we in Zencentrum Rotterdam aan de Noordsingel in Rotterdam.

Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam
Rekeningnummer: NL25INGB0001700756
Het KvK nummer van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam is 41132533
Vipassana Rotterdam is ook te vinden op Facebook

Adres

Zencentrum Rotterdam
Noordsingel 168
3032 BK Rotterdam

Het bestuur van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam bestaat uit:

Simin Abravesh (1960) is een meditatiebegeleider, die diep verbonden is met de Dhamma met name de Patticca Samupada en Abbhidhamma. Ze is afkomstig uit Iran en van daar uit ook verbonden met de Perzische mystiek. Als maatschappelijk werker, werkt zij in een opvanghuis voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld. Na een voorbereiding van acht jaar is ze meditatiebegeleider geworden bij Sangha Metta. Daarnaast is zij al meer dan tien jaar verbonden aan Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. 

Simin is praktisch, gastvrij en flexibel. Haar meditatiebegeleiders zijn Jotika Hermsen, Zr. Viranani, Phyllis Hicks . Zij begeleidt naast Vipassana ook Mettaretraites en is actief verbonden met Insight Dialogue. In 2018 is ze begonnen met leiding te geven aan een retraite over dhamma en diversiteit.

Zencentrum Rotterdam

Noordsingel 168
3032 BK Rotterdam