Wil je een keer met ons mediteren op woensdagavond stuur dan een mailtje naar info@vipassanarotterdam.nl. Heb je een vraag over een retraitedag of -weekend mail dan naar retraite@vipassanarotterdam.nl.

Op woensdagavond en tijdens de meeste weekendacitviteiten mediteren we bij het Zencentrum Rotterdam in Gebouw de Heuvel, Grote Kerkplein 5 (vijfde verdieping) in Rotterdam.

Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam Rekeningnummer: NL25INGB0001700756 Het KvK nummer van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam is 41132533 Vipassana Rotterdam is ook te vinden op Facebook

Adres

Zencentrum Rotterdam
Gebouw de Heuvel (vijfde verdieping)
Grotekerkplein 5
3011GC Rotterdam

De woensdagavonden worden begeleid door een team van ervaren meditatoren.

Simin Abravesh (1960) is al meer dan 15 jaar actief als meditatiebegeleider en is diep verbonden met de dhamma. In 2016 werd zij officieel erkend als vipassanaleraar en in 2021 als begeleider insight dialogue. Ze is afkomstig uit Iran en van daaruit ook verbonden met de Perzische mystiek. Simin is praktisch, gastvrij en flexibel. Haar meditatiebegeleiders zijn Jotika Hermsen, Zr. Viranani, Phyllis Hicks. In 2018 is ze begonnen met leiding te geven aan een retraite over dhamma en diversiteit.