Meditatiedag met Dingeman Boot


zondag 2 juni // 10:00 - 16:30 uur

Vrede hebben met de werkelijkheid

Van vipassanameditatie wordt wel gezegd dat het een meditatievorm is waardoor je gaat zien hoe de dingen werkelijk zijn. Hoe zit dat? En kunnen we daar dan zo mee omgaan, dat we steeds meer tot vrede komen? De werkelijkheid zien en daarmee vrede hebben, in hoeverre gaat dat samen?

Dingeman houdt een dhammatalk over dit thema. Samen beoefenen we zit- en loopmeditatie na een warming up in de vorm van eenvoudige yogaoefeningen.

TIJD:
Zondag 2 juni 2024: 10.00 – 16.30 uur (inloop: vanaf 09:30 uur)

PLAATS:
Vipassana Rotterdam
Gebouw De Heuvel (5e verdieping)
Grotekerkplein 5, 3011 GC Rotterdam

KOSTEN:

De onkostenvergoeding voor deze dag bedraagt 20 euro.
De overdracht van de leer wordt aangeboden op basis van vrijgevigheid. Na afloop van de dag kun je contant of via een QR-code een vrijwillige bijdrage (Dana) doen om je dankbaarheid voor de overdracht van de boeddhistische leer kenbaar te maken.

BEGELEIDING:

Dingeman Boot.

Dingeman (90 jaar) is een van de meest ervaren leraren vipassanameditatie in Nederland. Hij beoefent deze meditatievorm al ruim 40 jaar. Zijn kennis en ervaring heeft hij ontwikkeld bij leraren in Nederland, Azië en de VS. Sinds ruim 25 jaar geeft hij regelmatig meditatieretraites in Nederland. Deze dag in Rotterdam is een mooie gelegenheid dicht bij huis inspiratie bij hem op te doen.

 


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement