Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen


zondag 10 september // 10:00 - 16:30 uur

Meditatiedag met Simin Abravesh

Thema

‘Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen’ is een treffende uitspraak van Thich Nhat Hanh. Deze dag is een gelegenheid om de samen de stilte te beoefenen en de kracht van de stilte te ervaren. We richten onze aandacht naar binnen om tot rust te komen, om in contact te komen met onszelf en van daaruit met alles en iedereen om ons heen. Het programma bestaat uit zit- en loopmeditatie.

De begeleider

Simin Abravesh (1960) is erkend leraar vipassanameditatie en insight dialogue (mediteren in interactie met elkaar). Vipassana Rotterdam is haar thuisbasis. Daarnaast begeleidt zij landelijke retraites, onder meer rond het thema Dhamma en diversiteit. In het dagelijks leven werkt zij als maatschappelijk werker met vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld.

Plaats, tijd en kosten

Vipassana Rotterdam, gebouw De Heuvel, Grotekerkplein 5, Rotterdam (5e etage). Zondag 10 september 2023, 10.00 – 16.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Je kunt uitsluitend voor de hele dag inschrijven. De kosten zijn € 20. Dit bedrag dekt alleen de kosten van de zaal en koffie/thee. De deelnemers wordt gevraagd dana te beoefenen, d.w.z. een vrijwillige donatie te doen als waardering voor de meditatiebegeleider. We gaan ervanuit dat je zelf zorgt voor een lunch.

Simin Abravesh


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement