zaterdag 20 april - 22 april

De retraite zal begeleid worden door zuster Virañani, die verbonden is aan een gerenommeerd meditatiecentrum in Myanmar. Daarnaast begeleidt zij retraites op vele plekken in de wereld.  Zuster Virañani heeft onder andere gemediteerd in de Birmese traditie van Mahasi Saydaw en de Thaise Woudtraditie.

Het thema van deze retraite is “metta”: het ontwikkelen van liefdevolle vriendelijkheid, ofwel compassie en mededogen, in onszelf. Metta-meditatie opent het hart en helpt ons een stabiele geest te ontwikkelen.  Zuster Virañani geeft met veel enthousiasme les en maakt traditionele teksten toegankelijk met veel voorbeelden uit het dagelijks leven.

De gehele retraite bestaat uit 3 dagen van 9.30 – 16.30 uur. Er kan ook gekozen worden om een dag deel te nemen. 

Praktische informatie

Tijd: zaterdag, zondag en maandag 20 – 22 april (paaswekend) 9.30 – +/- 16.30 (inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten: € 20 t.b.v. de zaalhuur, incl. thee en koffie. Exclusief: lunch en een gift als dank voor de begeleiding (dana).
Locatie: Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

De inschrijving is definitief na aanmelding en betaling. Deelnamekosten worden niet terugbetaald bij annulering. Hebben wij de betaling niet uiterlijk 5 dagen voor de activiteit ontvangen, dan behouden we ons het recht voor jouw plaats te geven aan iemand op de reservelijst. Aanmelden kan tot één week voorafgaand aan de activiteit.


Aanmelden

Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Maak de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan in onze privacyverklaring.

Dit evenement is volgeboekt