Woensdagavondmeditatie


woensdag 17 november // 19:30 - 21:30 uur

Live- of online-meditatie: het kan allebei

Zoals jullie weten zijn de corona maatregelen vorige week weer aangescherpt door de overheid. Wij volgen die regels en vragen alle bezoekers om zich vooraf aan te melden en te betalen via het reserveringssysteem in de agenda; tot uiterlijk 16.00 uur op de dag dat je wilt komen. Leden (je bent lid als je de kwartaalcontributie per automatische incasso betaalt) reserveren door een ticket van 0 euro te bestellen. Na de online aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging per mail (voor Zoom: met inlogcodes). Vóór 18.00 uur ontvang je een mail waarin staat of er wel of geen plaats voor je is. Is er geen plek, dan krijg je de week daarna voorrang. Graag wel opnieuw aanmelden. Vooraf aanmelden voor deelname per Zoom alleen nodig als je geen lid bent van Vipassana R’dam .

Blijf thuis als jijzelf of een huisgenoot corona-achtige klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, koorts, smaak- en reukverlies) van jezelf of huisgenoten niet naartoe. Je kan online deelnemen aan de meditatie. Tijdens de meditatie ventileren we zo veel mogelijk, neem warme kleding mee. Er wordt geen thee geschonken, je kunt een flesje water meenemen in de meditatieruimte. Ter plekke graag geen handen schudden en in je elleboog niezen. Houd je verder aan de afgesproken gedragsregels: ga een voor een naar binnen, desinfecteer je handen, leg je spullen op een stapeltje in de thee/keukenruimte, ga zo ver mogelijk achterin de zaal zitten en beperkt het toiletgebruik. Volg tijdens de loopmeditatie de aanwijzingen van de vrijwilliger.
Het bestuur verwacht met deze maatregelen de gezondheidsrisico’s op de Noordsingel  te minimaliseren. Dat is in de vorige periode heel goed gegaan samen, dus daar vertrouwen we weer op. Verder is het ieders eigen verantwoordelijkheid om zo goed mogelijk bij te dragen aan het voorkomen en beperken van nieuwe Covid-besmettingen.

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar voorzitter@vipassanarotterdam.nl.
Hartelijk dank voor jullie medewerking en tot snel ziens (on- of offline).

Praktische informatie

Tijd: woensdag 19.30 – +/- 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Kosten: Reguliere kwartaalbijdrage voor leden. Acht euro per avond voor niet-leden, vaste bezoekers reserveren via een standaardticket van 0 euro.
Locatie: Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

Nieuwkomers verwelkomen we graag eens per zes weken op avonden waarop we extra begeleiding organiseren: dit jaar nog op 10 november en 22 december. Meedoen? Meld je aan via secretaris@vipassanarotterdam.nl

De inschrijving is pas definitief na aanmelding en bevestiging.


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement