Woensdagavondmeditatie – juni 2022


woensdag 22 juni // 19:30 - 21:30 uur

Mediteren in de zendo en online

Vanaf 2 maart vervallen alle corona maatregelen. Na 2 jaar kijkt het bestuur er naar uit weer op locatie te kunnen mediteren en elkaar live te ontmoeten.

Het bestuur wil deelnemers nog wel vragen gepaste afstand te houden, alert te zijn op hygiëne en thuis te blijven bij klachten. Wij zorgen voor zo goed mogelijke ventilatie. Het kan daardoor koud(er) zijn, neem een extra trui of een dekentje mee.

De zoom sessies gaan voorlopig door. Dat betekent dat je via een geluid- en beeldverbinding ook vanuit huis kan meedoen. De login-codes ontvang je na aanmelding. Leden van SVMR hebben de login-code al per mail ontvangen.

Bij de uitwisseling na de meditatie wisselen de deelnemers aan de Noordsingel onderling uit en de deelnemers online ook (break out room).

Op dhamma-avonden beperken we de parallelle zoom deelname tot de meditatie. De thema bespreking en de contemplatie vinden uitsluitend onder begeleiding in de zaal plaats.

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar voorzitter@vipassanarotterdam.nl

Praktische informatie

Tijd: woensdag 19.30 – +/- 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Kosten: Reguliere kwartaalbijdrage voor leden. Acht euro per avond voor niet-leden.
Locatie: Online via Zoom of Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

Nieuwkomers verwelkomen we graag eens per zes weken op avonden waarop we extra begeleiding organiseren. Meedoen? Meld je aan via secretaris@vipassanarotterdam.nl

De inschrijving is pas definitief na aanmelding en bevestiging.


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement