Woensdagavondmeditatie


woensdag 29 december // 19:30 - 21:30 uur

Online mediteren

Het bestuur van de SVMR heeft na de berichtgeving over de aangescherpte corona maatregelen (persconferentie vrijdag 12 november) besloten de komende weken alleen online te mediteren op de woensdagavonden. Zo dragen wij eraan bij de reisbewegingen en contactmomenten zo veel mogelijk te beperken.

Wij volgen die regels en vragen alle bezoekers om zich vooraf aan te melden en te betalen via het reserveringssysteem in de agenda; tot uiterlijk 16.00 uur op de dag dat je wilt komen.
Leden (je bent lid als je de kwartaalcontributie per automatische incasso betaalt) reserveren door aan te geven dat zij per kwartaalcontributie betalen.
Na de online aanmelding en betaling ontvang je een bevestiging per mail (voor Zoom: met inlogcodes). Vóór 18.00 uur ontvang je een mail waarin staat of er wel of geen plaats voor je is. Is er geen plek, dan krijg je de week daarna voorrang. Graag wel opnieuw aanmelden.

Als je nog vragen hebt, stuur dan een mail naar voorzitter@vipassanarotterdam.nl.
Hartelijk dank voor jullie medewerking en tot snel ziens .

Praktische informatie

Tijd: woensdag 19.30 – +/- 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Kosten: Reguliere kwartaalbijdrage voor leden. Acht euro per avond voor niet-leden.
Locatie: Online Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

Nieuwkomers verwelkomen we graag eens per zes weken op avonden waarop we extra begeleiding organiseren: dit jaar nog op 10 november en 22 december. Meedoen? Meld je aan via secretaris@vipassanarotterdam.nl

De inschrijving is pas definitief na aanmelding en bevestiging.


Aanmelden

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement