zondag 14 oktober

Zondagretraite met Marnix van Rossum

Meditatie en mindfulness is oorspronkelijk bedoeld om de geest te bevrijden, maar het komt veel voor dat het een nieuw truckje wordt om je achter te verschuilen. Hoe kun je meditatie inzetten op een manier dat het je werkelijk verder helpt?

Op zondag 14 oktober zal Marnix van Rossum deelnemers meenemen op een innerlijke reis, waarin ze verschillende facetten van meditatie kunnen ervaren. Marnix zal uit eigen ervaring delen over wat belangrijk kan zijn om op te letten tijdens het pad van meditatie. Er zal ook ruimte zijn voor vraag en antwoord.

Marnix van Rossum leefde 6 jaar in meditatiecentra in Azië, waaronder zo’n twee jaar als monnik. Hij schreef recentelijk het boek Mindfulness: back tot the roots, waarin hij op een open, respectvolle, maar ook kritische manier diverse oosterse meditatie stromingen onder de loep neemt.

Praktische informatie

Tijd: zondag 9.30 – +/- 16.30 (inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten: € 20 t.b.v. de zaalhuur, incl. thee en koffie. Exclusief: lunch en een gift als dank voor de begeleiding (dana).
Locatie: Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

De inschrijving is definitief na aanmelding en betaling. Deelnamekosten worden niet terugbetaald bij annulering. Hebben wij de betaling niet uiterlijk 5 dagen voor de activiteit ontvangen, dan behouden we ons het recht voor jouw plaats te geven aan iemand op de reservelijst. Aanmelden kan tot één week voorafgaand aan de activiteit.


Aanmelden

Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Maak de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan in onze privacyverklaring.

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement