zondag 11 november

Peter beoefent 36 jaar Vipassana meditatie. Hij is 2 jaar op retraite geweest, m.n. in Azië .Vanwege fysieke beperkingen gaat hij nu af en toe langere tijd op retraite in Naarden. Hij geeft retraites via de stichting Sangha Metta en als psycholoog mindfulness trainingen voor o.a.MS patiënten.

Het thema van deze dag is acceptatie. Acceptatie betekent dat je de strijd stopt, waar niet gestreden kan of hoeft te worden. Dit geeft innerlijke rust en baant de weg naar een staat van gelijkmoedigheid, de diepe balans te midden van alle gebeurtenissen die zich afspelen in je leven. Hoewel acceptatie verweven zit in het meditatieproces, wordt er op deze dag een specifieke oefening gegeven in acceptatie


Aanmelden

Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Maak de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan in onze privacyverklaring.

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement