zondag 16 juni

Ayasma Kumara komt voor het eerst naar Nederland. Het is een unieke kans om ervaring op te doen in deze bijzondere en diepgaande manier van vipassana door een zeer ervaren monnik.  

U Kumara geeft meditatiebelegeleiding in de traditie van Ashin Tejaniya. Deze heeft de wereld van boeddhistische mindfulness behoorlijk opgeschud, door algemeen geaccepteerde ideeën over wat meditatie en mindfulness is ter discussie te stellen. Waarom geef je aandacht? Waarom mediteer je? Waarom focus je zo hard? Wat wil je bereiken met mediteren? I.p.v. een methode braaf te volgen is het belangrijker om jezelf deze vragen te stellen. 

Doordat je deze thema’s in grote mate naar eigen vrijheid kunt onderzoeken, wordt er een veilige omgeving gegeven om tot zelfobservatie en zelfinzicht te komen. Zonder dat je aan allerlei regels of methoden hoeft te voldoen. Je wordt aangemoedigd nieuwsgierig te blijven naar je proces van meditatie. Je komt zo minder snel terecht in ‘goed en fout gedachtes’ over hoe je mediteert en je ervaart inzichten meer vanuit vrijheid, ontspannenheid en acceptatie.

 

 

 

Praktische informatie

Tijd: zondag 16 juni 9.30 – +/- 16.30 (inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten: € 20 t.b.v. de zaalhuur, incl. thee en koffie. Exclusief: lunch en een gift als dank voor de begeleiding (dana).
Locatie: Zen-centrum, Noordsingel 168, Rotterdam

De inschrijving is definitief na aanmelding en betaling. Deelnamekosten worden niet terugbetaald bij annulering. Hebben wij de betaling niet uiterlijk 5 dagen voor de activiteit ontvangen, dan behouden we ons het recht voor jouw plaats te geven aan iemand op de reservelijst. Aanmelden kan tot één week voorafgaand aan de activiteit.


Aanmelden

Na het indienen van dit formulier is je reservering in behandeling. Maak de deelnamekosten over naar bankrekening NL25 INGB 0001700756 van Stichting Vipassana Meditatie Rotterdam. Jouw aanmelding is pas definitief nadat de betaling door ons is ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam, de retraite waar het om gaat en de data of dagdelen waarop je deelneemt.
Lees hoe wij met jouw persoonsgegevens om gaan in onze privacyverklaring.

Er kan niet meer gereserveerd worden voor dit evenement